Header Image
Home / Zakelijke VoIP telefonie / HIP Bedrijfscentrale

HIP Bedrijfscentrale

Receptie

De HIP Receptie is browser gebaseerde software applicatie het beheren van inkomende gesprekken. De HIP Receptie is er voor kleine kantoren, middelgrote organisaties, omgevingen met veel medewerkers, meerdere afdelingen en locaties. De HIP Receptie is inclusief wachtrijfunctionaliteit, monitoort gebruikers zowel vast als mobiel en kan een onbeperkt aantal lijnen bedienen.

Call Center

De HIP Call Center applicatie is er voor middelgrote bedrijven en afdelingen tot multinationals en is inzetbaar in elke omgeving. Een HIP Call Center ondersteund meer dan 50 wachtrijen, meerdere afdelingen, meerdere locaties en heeft de mogelijkheid voor mobiele agenten en thuiswerkers en uitgebreide rapportagemogelijkheden.

HIP Productiviteit

 • Keuzemenu
  Leid uw klanten naar de juiste afdeling via een Auto Attendant.
 • Mobility
  De mobiliteitsfuncties Anywhere en Kantoor op afstand geven u de vrijheid overal (kantoor, thuis, mobiel) bereikbaar te zijn op één enkel zakelijk nummer. Wanneer u dat wenst!
 • HIP Toolbar
  De HIP Toolbar maakt het mogelijk alle functies van de telefooncentrale, onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intuïtieve manier te bedienen.
 • HIPPER
  De HIPPER app bedient dezelfde functies van de telefooncentrale via uw smartphone, zodat ten allen tijde uw eigen bereikbaarheid kunt beheren.
 • HIPIN
  HIP Telefonie Applicatie Integratie Uw Klantkaart applicaties integreren met HIP Telefonie; de klantkaart verschijnt nog voordat u de telefoon heeft opgenomen. HIPIN Integreert HIP ook op basis van uw de bestaande TAPI interface

Conferencing

HD (HiFi) audio-conferencing, eenvoudig te gebruiken vanuit Microsoft Outlook Agenda. Inclusief laten bellen en muten van deelnemers, mp3 opnames maken van meetings en beheren via een browser.

Top