Home / Zakelijke VoIP telefonie

Zakelijke VoIP telefonie

Zakeijke VoIP

Overal bereikbaar via één nummer. Dat kan met Hosted Telefonie over IP (HIP) van onze partner RoutIT.

Op uw ene zakelijke nummer van kantoor kunt u zowel thuis als onderweg bereikbaar zijn. Mobiele nummers worden dan gekoppeld aan uw HIP-bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft te drukken. Door HIP te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van RoutIT en verlaagt HIP uw gesprekskosten.

Meer functionaliteiten voor een vast bedrag per maand.

Onder de naam HIP levert iPro Solution in samenwerking met onze partner RoutIT Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP-verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten zijn lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper-app bedient u uw telefooncentrale op afstand met uw smartphone. Met HIP-telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment. Is HIP ook voor u de ideale oplossing? Vraag iPro Solution om advies!

Uw voordelen:

  • Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf;
  • Een centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig;
  • Flexibele telefonie, aanpasbaar in capaciteit en betrouwbaar;
  • Overal beschikbaar;
  • Gebruiksvriendelijk;
  • Direct inzicht in gesprekskosten.
  • Nummerbehoud mogelijk.
  • Eén aanspreekpunt voor data en telefonie.
  • VAst MObiel intergratie (VAMO)

HIP Bedrijfcentrale

 

HIP Bedrijfscentrale

Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf; alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand.

HIP Express

 

HIP Express

De ideale dienst voor de ZZP-er met online instellingen en voicemail via e-mail. Zelfs de mobiele telefoon kan worden gekoppeld, zodat mobiel en thuis tegelijkertijd overgaan.

HIP telefonie levert functies, die vroeger alleen betaalbaar waren voor multinationals, voor ZZP-ers, eenmansbedrijven, MKB bedrijven en grote(re) organisaties. Flexibel in alle opzichten. Een HIP-Centrale is aanpasbaar in capaciteit, ook in de toekomst, van eenvoudig bellen met doorverbinden tot complexe call centers. Hierbij maakt het niet uit of een agent thuis of op kantoor is. Met HIP-Telefonie heeft u de oplossing voor elke situatie en mist u nooit meer een gesprek!  Wij hebben de beschikking over een gebruiksvriendelijke portal, waarmee direct alle gespreksdetails inzichtelijk zijn en waarmee met één druk op de knop de gesprekskosten aan onze klanten zijn te factureren.

Meer informatie

Voor een offerte op maat of meer informatie over HIP kunt u contact opnemen met onze account manager.

HIP Gebruikersvideo’s:

Top