Header Image
Home / Support

Support

Hulp op afstand

Om u als klant “hulp-op-afstand” te kunnen bieden, maakt iPro Sulution gebruik van de software Teamviewer. Met behulp van Teamviewer kunnen twee personen gelijktijdig een beeldscherm bekijken en elkaar rechten geven om de PC over te nemen. Hierdoor is het voor onze supportmedewerkers mogelijk om u optimale ondersteuning te bieden bij het oplossen van incidenten.

Telefonisch contact

De eerste stap bij het tot stand brengen van een verbinding is het telefonisch contact tussen u en een van de supportmedewerkers van iPro Solution. Hij zal u vragen om via de onderstaande “Download” knop het “hulp op afstand programma” te downloaden. Dit is een klein bestandje die een beveiligde verbinding maakt met één van onze computers. Als u op het icoontje van het programma klikt dan zal het programma de verbinding maken en krijgt u een bevestiging. Het programma wordt NIET op uw computer geïnstalleerd en u kunt het dus meteen laten uitvoeren. Nadat u de bevestiging heeft gekregen, kunnen wij het mogelijke probleem opsporen en verhelpen terwijl u meekijkt.

Nadat het probleem is opgelost kunt u simpelweg het programma afsluiten en wordt de beveiligde verbinding weer verbroken. Met deze service kunnen wij u altijd snel en eenvoudig van dienst zijn!

Download voor Windows gebruikers

Top