Home / Cloud oplossingen / Muziek voor de Zaak

Muziek voor de Zaak

Muziek voor de Zaak is een innovatieve achtergrondmuziekdienst voor ondernemingen die muziek afspelen in openbare of zakelijke ruimtes, zonder dat de ondernemer hiervoor jaarlijks van organisaties als Buma/Stemra en SENA muzieklicenties hoeft te kopen.

Muziek voor de Zaak verbindt muzikanten wereldwijd ( meer dan 20.000 artiesten uit 170 landen) online met bedrijven die behoefte hebben aan rechten inclusieve, kwalitatief hoogstaande achtergrondmuziek.

De propositie van Muziek voor de Zaak bestaat uit drie generieke muziekkanalen: lounge, pop en chart.

Functionaliteiten en eigenschappen van Muziek voor de Zaak

  • Muziek voor de Zaak is een zakelijke achtergrondmuziekdienst.
  • Muziek voor de Zaak is geen consumentenproduct.
  • Muziek voor de Zaak biedt een dienst met muziek waarvan de rechten door artiesten in eigen beheer worden geëxploiteerd via het muziekbedrijf Tribe of Noise. Deze organisatie deelt de opbrengsten van de zakelijke muziekdienst direct met de participerende artiesten. Tribe of Noise maakt gebruik van muziek die niet wordt vertegenwoordigd door Buma/Stemra en SENA. Zo vervallen voor u als ondernemer de jaarlijkse Buma/Stemra en SENA kosten bij gebruik van Muziek voor de Zaak.
  • Muziek voor de Zaak bevat geen muziek bekend van televisie of radio. Muziek voor de Zaak garandeert kwalitatief hoogstaande muziek. Elk nummer wordt door het professionele team van Tribe of Noise gescreend op geschiktheid.
  • Muziek voor de Zaak is geen concurrent van Spotify en/of Deezer. Spotify en Deezer zijn consumentenproducten en mogen niet voor zakelijke doeleinden gebruikt worden.
  • De muziekspeler is “browser based” en dus toegankelijk op de meeste computers met internettoegang (laptop, pc, macbook, tablets).
  • De muziekspeler is beschikbaar op www.muziekvoordezaak.nl Na het inloggen met de gegevens die u via ons heeft ontvangen, gekoppeld aan uw abonnement, begint de muziekspeler direct het “pop” muziekkanaal te spelen.
  • De functionaliteiten zijn eenvoudig. U kunt uit drie genres (lounge, pop, chart) kiezen om af te spelen en de muziekspeler heeft een pauze / afspeelknop. De bediening is dus vergelijkbaar met radiozenders.
  • De standaard muziekkanalen hebben elk minimaal 16 uur muziek geprogrammeerd en worden maandelijkse deels ververst. Daarmee wordt ook tegemoet gekomen aan de wensen van het personeel.
Top