Header Image
Home / Cloud oplossingen

Cloud oplossingen

iPro Solution is toonaangevend leverancier van Cloud diensten en wij werken met een betrouwbare cloud partner. Bovendien leveren we hierbij een gehoste virtuele server. Het grote voordeel voor u is, dat u geen hoge eenmalige kosten meer voor de aanschaf van een nieuwe server hoeft te doen.

Daarnaast kan een virtuele server altijd met uw klant mee groeien – of krimpen. Als uw als klant behoefte heeft aan extra servercapaciteit dan kan dat altijd worden bijgeplaatst. Natuurlijk is het ook mogelijk om de virtuele server te combineren met andere cloud diensten zoals IP-VPN, Hosted Telefonie en mPix.

Virtuele Machines

Een virtuele server kan worden opgeleverd met een voor geïnstalleerde versie van Windows 2008 R2. De benodigde serverlicentie wordt met Microsoft verrekend, daar heeft u dus zelf geen omkijken naar. Via remote desktop kunt u overal ter wereld inloggen op uw systeem en geeft u toegang tot uw bestanden. Wilt u liever een complete werkplek in de cloud? Ook dat is mogelijk! De virtuele servers kunnen worden uitgebreid met eigen licenties op basis van een SPLA overeenkomst; hiermee leveren we u een complete virtuele werkplek zonder een grote investering in nieuwe hardware.

Een belangrijke onderscheidende factor is dat het ook mogelijk is om een virtuele server te combineren met het RoutIT connectivity netwerk. Heeft u bijvoorbeeld meerdere vestigingen? Dan kun u deze vestigingen veilig onderling met elkaar verbinden in een IP-VPN. Ook kan in dit IP-VPN een virtuele server worden geplaatst als “centrale” server waar al uw medewerkers op kunnen werken. Mocht het nodig zijn om de server uit te breiden, dan is dit via een online webportal snel geregeld. Vraag iPro Solution naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Backup

Met de online back-up van iPro Solution wordt met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressie- en encryptietechnieken, kostbare bedrijfsgegevens veilig gesteld op disksystemen in de Cloud. Het back-up proces is volledig automatisch. Het terughalen van gegevens uit de back-up is ook zeer eenvoudig. De gegevens zijn altijd direct online beschikbaar en met beveiligingscodes beschermd.

E-mail & Antispam

E-mail is niet meer weg te denken uit onze moderne wereld. Zowel zakelijk als privé is er een grote behoefte aan een 24-uurs beschikbaarheid van e-maildiensten. Onze partner RoutIT biedt u de meest innovatieve antispam oplossing op basis van IronPort technologie.

Wilt u een provider die proactief met u meedenkt? Dan bent u bij iPro Solution aan het juiste adres. Werken in de Cloud zorgt er voor dat u als ondernemer minder hoeft te investeren in ICT hardware.

De voordelen van werken in de Cloud:

  • Minimale ICT investering
  • Goede online back-up
  • Minder kosten
  • Altijd up to date
  • Overal kunnen werken
  • Groeit/krimpt met u mee (schaalbaarheid)

Wij inventariseren uw behoeften en kijken wat in uw organisatie het best passend is.

Voor een offerte op maat of meer informatie over het werken in de Cloud kunt u hier contact opnemen met onze account manager.

Cloud video’s:

Top